RoboSteam Goes SuomiAreena 14.7.2016 2016-06-20T11:12:13+00:00

RoboSteam päivä @ SuomiAreena 14.7.2016 klo 10-17

Tutustu moderniin robotiikkaan ja robotisaation mahdollisuuksiin!

 

 

Robotiikka ja robotisaatio muuttavat maailmaa kovalla vauhdilla. Tule kuulemaan, oppimaan ja osallistumaan – miltä tulevaisuutemme näyttää lähivuosina, ehkä jo tänään!

RoboSteam tapahtuma esittelee modernia robotiikkaa ja sen mahdollisuuksia laajalla skaalalla. Esillä on sekä maailmaa mullistavia fyysisiä robotteja että digitaalista vallankumousta tekeviä virtuaalisia robotteja. Robotit ovat keskuudessamme jo tänään ja jo lähitulevaisuudessa niitä nähdään yhä useammassa tehtävässä ihmisen apuna rakentamassa parempaa maailmaa, elämää, työtä ja hyvinvointia. Tule siis 14.7. klo 10-17 RoboSteam –tapahtumaan kokemaan, näkemään ja kuulemaan, missä robotisaatiossa mennään ja minne se meidät johtaa.

RoboSteam – päivän ohjelma koostuu viidestä showtimesta. Jokainen show alkaa robottikitara -soololla jatkuen Zora robotin vetämällä jumpalla, johon koko yleisö on tervetullut osallistumaan sekä lyhyellä tietoiskulivan1la robottiautoilun nykyhetkestä. Show sisältää studio-osuuden, jossa vieraat kokeilevat ja kommentoivat robotteja sekä pohtivat niiden käyttöä ihmisten ja yritysten arjessa.

Shown juontaa mm. Strada, Prisma ja Sfääri –ohjelmista tuttu Ivan Puopolo.

RoboSteam tapahtuma uudella Prykä laiv@ lavalla keskellä Poria
Gallen-Kallelankatu 7.
Tutustu ohjelmaan!